top of page

Доставка і оплата

Способи доставки:

  • Служба доставки "Нова Пошта" на відділення.

  • Служба доставки "Нова Пошта" кур'єром за адресою. Умови доставки кур'єром Нової Пошти встановлюються безпосередньо Новою Поштою.

  • Службою доставки "Укрпошта" на відділення. 

  • Міжнародна доставка на поштове відділення відділення.

Вартість послуг з доставки оплачуються Покупцем за тарифами служби доставки при отриманні товару.

Доставка товарів здійснюється по всіх регіонах України, в яких працюють служби доставки "Нова пошта" та "Укрпошта". У середньому в Україні тривалість доставки становить 1-3 дні. Доставка здійснюється за графіком роботи служб доставки. Детальну інформацію можна отримати на відповідних сайтах служб доставки.

Після надсилання замовлення Вам прийде СМС з номером накладної, за допомогою якого Ви зможете відстежувати посилку на сайтах служб доставки.

Для отримання оплаченого товару Вам необхідно буде пред'явити документ, що засвідчує особу або штрих-код отримувача в додатку Нової Пошти операторам або кур'єру служби доставки.

Будьте уважні при вказівці даних для здійснення відправки, помилки і не точності можуть утруднити відправку або зробити її взагалі неможливою, в даному випадку замовлення буде вважатися анульованим.

Безкоштовне зберігання прибулого у відділення замовлення здійснюється протягом 5 робочих днів з моменту відправлення замовлення (не враховуючи неділю, неробочі та святкові дні). Далі за зберігання замовлення стягується плата за тарифами служби доставки.

 

Варіанти оплати:

  • Оплата на картку Банку чи рахунок. Слід враховувати, що, можливо, Вам доведеться оплачувати комісію встановлену банком і сплачувану безпосередньо банком без нашої участі.

  • Оплата онлайн карткою Visa/Mastercard (платіжний сервіс Portmone).

  • Післяплати через службу доставки. Служби доставки встановлюють комісію за послуги з переказу грошей, вартість комісії сплачується покупцем під час оплати та отримання товару. Комісія Нової Пошти складає 2% від післяплати + 20 грн. Комісія для Укрпошти складає:
    - 2% від суми, хв. 10 грн. - Для вартості товару до 2000 грн. включно;
    – 1% від суми + 8 грн. - Для вартості товару від 2000 грн.;
    - 1% від суми, хв. 5 грн. – за наявності договору.

Вибираючи безготівкові варіанти оплати (оплата на картку Банку або рахунок), доставка товару можлива тільки після підтвердження оплати.

bottom of page